Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστική ρήξη στη σχέση τους

Οριστικό τέλος στις σχέσεις τους φαίνεται πως έβαλαν η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, σύμφωνα με το Happy Day.

Φαίνεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία της κόρης της από το μνημόσυνο της γιαγιάς της καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου η τραγουδίστρια «πάγωσε» και δεν προσπάθησε ξανά να έχει επαφή μαζί της αλλά ούτε και με την εγγονή της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Άντζελα Δημητρίου έστειλε δικό της άνθρωπο για να τους μεταφέρει πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τηλεφώνησε η ίδια αλλά έστειλε μεσάζοντα. Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη, από την άλλη, είχε διάθεση -και το έδειχνε- να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Άντζελα Δημητρίου: Αγαπάω τα παιδιά μου, αλλά πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου

Η Άντζελα Δημητρίου στη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω” αναφέρθηκε στα όσα γράφτηκαν για τη σχέση της με την κόρη της Όλγα.

«Η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Αγαπάω τα παιδιά μου, την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους, αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα».

«Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένειά μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα. Θέλω να κοιτάξω λίγο την Άντζελα, πριν να είναι αργά. Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει «τι έκανα; Έδωσα αυτό, έδωσα εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω;». Όχι, όχι…».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ