Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Ο τσακωμός στην Times Square που οδήγησε στη ρήξη

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Άντζελα Δημητρίου: «Η Όλγα την έσερνε από τη μύτη, το μόνο που έκανε είναι να ζητά και να απαιτεί τα πάντα», λέει ο Χάρης Ακριτίδης

Ένας συνεργάτης της Άντζελας Δημητρίου, διοργανωτής της περιοδείας της στην Αμερική, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Γειά σου» και  αποκάλυψε νέες πληροφορίες για τον καβγά της τραγουδίστριας με την κόρη της και τον γαμπρό της, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ένας τσακωμός στη μέση του δρόμου ήταν απλώς η κορυφή του παγόβουνου, καθώς από την αρχή του ταξιδιού στην Αμερική υπήρχε ένταση και κάποια πράγματα δεν άρεσαν και στις δύο πλευρές.

Ο λόγος που τσακώθηκαν Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι όντως έγινε ένας έντονος τσακωμός μεταξύ κόρης, γαμπρού και μάνας στην Times Square. Αυτός ο έντονος τσακωμός οδήγησε σε οριστική ρήξη του ζευγαριού με την Άντζελα, καθώς την ίδια μέρα ο Φώτης και η Όλγα επέστρεψαν εσπευσμένα στην Ελλάδα. Η Άντζελα Δημητρίου μετά την αποχώρηση της κόρης της ήταν αρκετά στενοχωρημένη», είπε ο συνεργάτης της Άντζελας Δημητρίου.

Μάλιστα, δικαιολόγησε την ξαφνική αποχώρηση του ζευγαριού λέγοντας πως έπρεπε να γυρίσουν στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να δουν το έξι μηνών εγγόνι της. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως η Άντζελα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είναι πολύ στενοχωρημένη με όσα έχουν συμβεί με την Όλγα και τον Φώτη. Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η ίδια θέλει να τα ξαναβρεί με την κόρη της», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ