Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Ο λόγος της έντασης στο μνημόσυνο

Χθες (29/2) συμπληρώθηκαν εννέα ημέρες από τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου. Η τραγουδίστρια πήγε στο μνημόσυνο μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, ενώ η σχέση τους βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε στο σημείο και μεταξύ άλλων κατέγραψε μία ένταση που υπήρξε. Μάλιστα στο βίντεο που προβλήθηκε στην χθεσινή εκπομπή ακούγεται μία γυναικεία φωνή να μιλάει με έντονο τρόπο, χωρίς να είναι ακριβώς ξεκάθαρο το τι λέει.

Η γυναίκα που ακούγεται, εικάζεται ότι είναι η Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία και στη συνέχεια έφυγε μόνη της από το κοιμητήριο.

Στη σημερινή (1/3) εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε ότι: «Επειδή το ψάξαμε λίγο το θέμα επρόκειτο για μία παρεξήγηση, γι’ αυτό θέλω να το πω κιόλας, γιατί ελπίζω και ελπίζουμε όλοι να λυθεί άμεσα!

Αυτό που έγινε είναι το εξής, η παρουσία της κάμερας οδήγησε μάνα και κόρη να πουν η μία στην άλλη ότι «μήπως την ειδοποίησες εσύ την κάμερα;», «όχι την ειδοποίησες εσύ» και έτσι έγινε αυτή η παρεξήγηση».

«Θέλουμε λοιπόν να πούμε εδώ, επειδή μιλάμε για την δική μας κάμερα, ότι δεν μας ειδοποίησε φυσικά ούτε η μάνα, ούτε η κόρη, σε καμία περίπτωση! Απλά μετρήσαμε τις μέρες και στείλαμε την κάμερα όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις», ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ