Άντζελα Δημητρίου: Ο ιδανικός σύντροφος και το “καρφί” για τους πρώην της

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα με τις φωνητικές χορδές της, την καθημερινότητά της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Η “Λαίδη” του ελληνικού τραγουδιού περιέγραψε τον ιδανικό σύντροφο για χάρη του οποίου θα έμπαινε ξανά σε σχέση, ενώ πέταξε και ένα “καρφί” για τους πρώην της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» του Mega, η Άντζελα Δημητρίου τόνισε πως πλέον «σκέφτεται τελείως διαφορετικά από ότι σκεφτόταν τότε». «Μετά το χειρουργείο στις φωνητικές χορδές τραγούδησα μετά από πολλούς μήνες. Πλέον ακούτε μια άλλη Άντζελα! Έπρεπε να γίνει το χειρουργείο γιατί αν το άφηνα θα είχα πρόβλημα», ανέφερε για την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε. Όπως εξήγησε, «πριν βγω να τραγουδήσω κάνω φωνητική έχω ένα πολύ καλό δάσκαλο». Τόνισε επίσης για την καθημερινότητά της, ότι «γυμνάζομαι και είμαι στα καλύτερα μου. Κάνω καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής και έχω ράψει το γλυκό μου στοματάκι».

«Στο σπίτι είμαι η κλασσική μαμά, η καλή μαγείρισσα και η καλή νοικοκυρά», ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου και συμπλήρωσε πως «μου αρέσουν τα γκουρμέ φαγητά, αλλά δεν τα τρώω εγώ».

Άντζελα Δημητρίου: Τι είπε για τους πρώην συντρόφους της

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, σημείωσε πως «δεν είμαι άτυχη, ίσα ίσα πάρα πολύ τυχερή στα προσωπικά μου. Αυτοί όλοι δεν ξέρουν που βρίσκονται, ενώ εγώ ξέρω πού είμαι και πατάω στα πόδια μου», ανέφερε για τους άνδρες της ζωής της. Εξήγησε ότι «δεν μου λείπει η συντροφικότητα. Μου αρέσει καλύτερα να είμαι μόνη μου, παρά να έχω τον οποιοδήποτε πάνω στο κεφάλι μου και να με κουράζει. Δεν είμαι στη φάση να θέλω να κουράζομαι τώρα πια, τώρα ξεκουράζομαι».

Περιγράφοντας τον ιδανικό σύντροφο, λέει πως «θα έπρεπε να αγαπήσει όλα αυτά που έχω αποκτήσει. Όλα αυτά που έχω εκτιμήσει. Όλα αυτά που έχω γύρω μου, την οικογένειά μου. Να αγαπήσει και να εκτιμήσει πρώτα αυτούς και μετά εμένα».

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε, επιπλέον, για την πανδημία και το εμβόλιο του κορονοϊού, λέγοντας πως «είναι καλό να προσέξουμε για να έχουμε… Βλέπουμε τι γίνεται καθημερινά στον κόσμο. Όπως μας καθοδηγούν έτσι πρέπει να πάμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ