Άντζελα Δημητρίου: Με φλερτάρουν, σαν ωραία γυναίκα που είμαι… – Τι είπε για την Καίτη Γαρμπή

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράσταση «Γειά» του Φοίβου στο θέατρο Ριάλτο βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Δευτέρας.

J2US: Ένταση μεταξύ της Καίτης Γαρμπή και της Άντζελας Δημητρίου – «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;»

«Δεν ξέρω ακόμα αν κάποιος δίσκος μου θα γινόταν μιούζικαλ, κάτι φτιάχνω, αλλά δεν μπορώ να το πω» δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο J2US που συμμετέχει φέτος αλλά και στη σχέση της με την Καίτη Γαρμπή.

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έχουμε μια καταπληκτική κριτική επιτροπή. Με την Καίρη Γαρμπή δεν είχαμε ποτέ μα ποτέ καμία διαφωνία. Είμαστε μια χαρά. Την αγαπάω πολύ και το ξέρει, επίσης και την αδερφή της, τη Λιάνα. Και είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», υποστήριξε η Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα Δημητρίου: Η προσευχή στους Αγίους Τόπους

Επιπλέον επιβεβαίωσε πως τα τραγούδια που ερμηνεύει στο J2US τα επιλέγει η ίδια και αυτήν ήταν η συμφωνία που είχε κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Εγώ και ο Μάριος Ψιμόπουλος επιλέγουμε τα τραγούδια στο J2US. Δεν είναι άδικο για τους άλλους, είναι η συμφωνία που είχα κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη» είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου.

Άντζελα Δημητρίου: Κάνει βόλτα με καμήλα στην Ιερουσαλήμ

Τέλος σε ερώτηση αν την φλερτάρουν οι άνδρες στα social media, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Ναι με φλερτάρουν σαν ωραία γυναίκα που είμαι…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ