Άντζελα Δημητρίου για τις σχέσεις με την κόρη της: «Είμαι μία καλή μάνα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega έδωσε η ντίβα του λαϊκού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις στιλιστικές της επιλογές, την επέμβαση που έκανε και βρήκε ξανά την φωνή της και τους νέους τραγουδιστές ενώ έκανε και μία δήλωση αναφορικά με τη σχέση της με την κόρη της.

«Μου αρέσει να ντύνομαι σικάτα, να ντύνομαι κυρία, γιατί έτσι μεγάλωσα, με μεγάλες κυρίες. Ντύνονταν με τουαλέτες, που αυτό σήμερα δεν υπάρχει. Κοιτάμε να γδυθούμε αντί να ντυθούμε. Δεν χρειάζεται όταν έχεις φωνή, αγάπη μου γλυκιά», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Η ίδια ανέφερε πως η Χάρις Αλεξίου κάνει κάτι άλλο που ίσως να της ταίριαζε πιο πολύ, ενώ για την Ελένη Βιτάλη δήλωσε πως έχει να δώσει ακόμα πολλά.

Σχετικά με την επέμβαση στον λαιμό η ίδια ανέφερε πως «έκανα επέμβαση στον λαιμό και για 3 μήνες δεν μίλαγα. Όταν άκουσα πάλι τη φωνή μου έδωσα συγχαρητήρια στον εαυτό μου που έκανε υπομονή και βρήκα ξανά αυτή τη γλυκιά φωνή που είχα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους νέους καλλιτέχνες και το αποτύπωμα που θα αφήσουν στο τραγούδι: «Τα νέα παιδιά μπορεί να έχουν πολύ ωραία φωνή, αλλά δεν θα γίνουν ούτε Νταλάρας, ούτε Βοσκόπουλος, γιατί βιάζονται και ο ένας μιμείται τον άλλον».

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας», είπε η Άντζελα Δημητρίου, ενώ δήλωσε πως το να κάνει ένας καλλιτέχνης διαφήμιση δεν είναι κακό.

Για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους η Άντζελα Δημητρίου τόνισε πως «δεν θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά δεν ήταν ωραίο. Μπορούσε να μην πει καμία κουβέντα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τη σχέση με την κόρη της, Όλγα, είπε πως είναι ένα λεπτό ζήτημα και δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί, δηλώνοντας μόνο πως «είμαι μία καλή μάνα».

Η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να το πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Κωστόπουλος, ενώ για τον Βασίλη Καρρά δήλωσε πως «θα τον θυμάμαι, θα τον αγαπάω και θα τον τραγουδάω για όλη μου τη ζωή».

«Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω τη ζωή μου θεατρικό. Θέλω να γράψω τη βιογραφία μου, αρκεί να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο», είπε επίσης η Άντζελα Δημητρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ