Αντύπας: «Έλειπα πολύ από το σπίτι μου λόγω δουλειάς και με στεναχωρούσε αυτό»

O Αντύπας, μαζί με τον γιο του, Πρόδρομο, παραχώρησαν μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και αποκάλυψαν πότε “γνωρίστηκαν” “ουσιαστικά”, όπως χαρακτηριστικά είπε το παιδί του. 

“Είμαστε χαζοπαππούς και χαζοθείος. Είναι και τα δυο καλά παιδάκια. Τα εγγόνια μου θα ήθελα να ασχοληθούν με το τραγούδι. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά ίσως ο ένας από τους δυο να έχει ταλέντο”, ανέφεραν.

“Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον πατέρα μου, γιατί δεν υπάρχει. Αυτή τη στιγμή είναι από τους σπουδαιότερους ενεργεία τραγουδιστές και διασκεδαστές. Ο Αντύπας για εμένα, θα έπρεπε διπλά από το όνομά του να έχει και αυτό της μητέρας μου. Αυτό που με αγχώνει είναι να καταφέρω να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή που μεγάλωσα. Οι γονείς μου κάθε μέρα ερωτεύονται και περισσότερο”, δήλωσε ο γιος του τραγουδιστή.

Όσον αφορά στη σύζυγό του ο Αντύπας είπε ότι ” η σύζυγός μου ήταν για 35 χρόνια κάθε βράδυ κοντά μου. Ήμουν τυχερός, πήρα καλή γυναίκα. Έλειπα πολύ από το σπίτι μου λόγω δουλειάς, και με στεναχωρούσε αυτό. Ήξερα όμως ότι, άφηνα πίσω μια καλή μαμά”.

“Όταν άκουσε το τραγούδι ‘νταβαντούρι’ η μητέρα μου, είπε “αν το βγάλεις φύγε από το σπίτι, δεν είναι τραγούδι αυτό. Ο πατέρας μου μού είπε ότι εφόσον είπε η μητέρα μου ότι δεν είναι καλό, τότε θα έκανε επιτυχία. Το ίδιο είπε και για το τραγούδι “Πωλείται”, ανέφερε στη συνέχεια ο Πρόδρομος.

“Στην εφηβεία μου ο πατέρας μου σταμάτησε τη δουλειά και τότε γνωριστήκαμε. Ασχολούμουν μόνο μαζί του, δεν με ένοιαζε τίποτε άλλο. Την πρώτη φορά που πήγα και είδα τον πατέρα μου σε μαγαζί, τα έχασα. Έβαλα τα κλάματα, γιατί συνειδητοποίησα ποιος είναι”, κατέληξε ο Πρόδρομος μιλώντας για τον πατέρα του, Αντύπα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ