Αντωνά – Σοϊλέδης: Ολοταχώς για γάμο

Οι δυσκολίες και τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση του Αρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, όπως όλα δείχνουν, έλαβαν τέλος. Το ζευγάρι, μετά και την τελευταία δοκιμασία που πέρασε κατά την παραμονή του ποδοσφαιριστή στο «Survivor», είναι έτοιμο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας!

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Οι δυο τους πρόσφατα διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και για μία ακόμη φορά εκδήλωσαν δημόσια τον δυνατό έρωτα που ζουν, αφού δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά. Ο Αρης και η Μαρία έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα παντρευτούν. Αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, ένιωσαν έτοιμοι να κάνουν γνωστή την απόφασή τους, μιας και έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο πολύ ταιριάζουν και πως καμία δυσκολία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην κοινή τους ζωή.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, δήλωσε μέσα από τα social media το πόσο σημαντική είναι η Μαρία στη ζωή του: «Φεύγοντας για το παιχνίδι, μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα… Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… Χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα, χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς. Γι’ αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμή μου. Σε ευχαριστώ για όλη τη στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά για όλα αυτά τα χρόνια. Σε αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς, γιατί το αξίζεις».

Δημιουργία οικογένειας

Αυτό το «σε αγαπώ» δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να εκφραστεί παρά μόνο με την απόφασή του να οδηγήσει την αγαπημένη του στην εκκλησία. Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί τους φίλοι – ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την οποία ο Αρης γνωρίστηκε στο «Survivor».

Μάλιστα, στην πρόσφατη έξοδός τους στο κέντρο όπου εμφανίζονται ο Θοδωρής Φέρρης και ο Γιώργος Λιβάνης, η τελευταία ήταν στην παρέα τους. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και η πρόταση γάμου έχει γίνει αρκετές φορές, όμως τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους καθώς και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σοϊλέδη, που πολλές φορές τον είχαν οδηγήσει να ζει εκτός Ελλάδας, καθυστέρησαν το happy end. Τώρα, ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι δυο τους αισθάνθηκαν την ανάγκη να προχωρήσουν. Η δημιουργία οικογένειας είναι το μεγάλο όνειρο του ζευγαριού και τώρα βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την υλοποίησή του.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ