Η Γη της Ελιάς: Το δυνατό spoiler που έδωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου – Τι θα γίνει με τη διαθήκη

Για την υποκριτική αλλά τον ρόλο της στη σειρά του MEGA “Η Γη της Ελιάς” μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, που υποδύεται την Ιουλία. 

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Όμως, στο τέλος έδωσε και ένα δυνατό spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

“Έχουμε ένα μεγάλο θέμα με τη διαθήκη με τον Ισίδωρο… Κι εγώ το μαθαίνω και θα επικρατήσει ένας χαμός εκεί”, είπε η ηθοποιός, προαναγγέλλοντας καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Αναφερόμενη στη ζωή της η γοητευτική ηθοποιός είπε ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα άλλαζε πολλά πράγματα, καθώς, όπως ανέφερε, έχει κάνει πολλά λάθη.

“Παίρνοντας τη βαλίτσα σου και φεύγοντας, ελπίζεις ή και απαιτείς οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές αυτό δεν γίνεται” πρόσθεσε.  Όπως είπε, οι γονείς της, της έχουν καλλιεργήσει μια ελευθερία πως μπορεί να πετύχει τα πάντα, και δεν της έβαλαν “φρένο”, ποτέ σε τίποτα, ωστόσο η μητέρα της πολλές φορές δεν συμφωνεί με τις επιλογές της.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον μεγάλο της αδερφό, τον οποίο και χαρακτήρισε “ήρωά της” και τόνισε ότι εάν δεν είχε “αυτή τη μαμά και αυτόν τον αδερφό” δεν θα είχε καταφέρει όσα έχει καταφέρει έως σήμερα.

Αναφορικά με τις όποιες δυσκολίες έχει περάσει, είπε ότι “κοιμάται καλά τα βράδια” αλλά το έχει δουλέψει για να φτάσει σε αυτό το σημείο και επισήμανε ότι όσους ανθρώπους και αν έχουμε δίπλα μας, όσο και αν η κοινωνία είναι υπέρ μας, πάντα μόνοι μας πέφτουμε και μόνοι μας οφείλουμε να ξανασηκωθούμε.

Η ηθοποιός ανέφερε πως μέσω της υποκριτικής “ξορκίζει κάτι το οποίο την κατατρέχει από την παιδική ηλικία” ωστόσο δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό. “Κάνω κάτι που αγαπώ πολύ και πιστεύω πως το κάνω και πολύ καλά, είμαι ταγμένη σε αυτό” κατέληξε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.