Αντέλ: Αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Η Αντέλ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα μετά την επιστροφή της στη μουσική σκηνή έπειτα από έξι χρόνια απουσίας.

Η Βρετανίδα supestar αναφέρθηκε στο άλμπουμ της “30” και αποκάλυψε από πού άντλησε έμπνευση για να γράψει τα τραγούδια. Παράλληλα, η Αντέλ εξήγησε ότι όσα βίωσε στην προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια όχι μόνο επηρέασαν τη μουσική της αλλά επιπλέον έδωσαν βαθύτερο νόημα στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της.

Αντέλ

Η συνέντευξη θα προβληθεί πριν από τη συναυλία της Αντέλ στο Παρατηρητήριο Γκρίφιθ, “Adele: One Night Only” την Κυριακή στις 14 Νοεμβρίου.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι ξεκινά πάντα τις συναυλίες της με την επιτυχία της “Ηello” η Αντέλ είπε πως πρόκειται για μια “ωδή” στις πολλές εκδοχές του εαυτού της από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Στην ερώτηση της Όπρα Γουίνφρεϊ απάντησε: “Πάντα θα ξεκινώ με το ‘Hello’. Θα ήταν κάπως περίεργο αν το έλεγα στο μέσο της συναυλίας. Οπότε ναι, ξεκινάω μ’ αυτό” είπε γελώντας. Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια εξήγησε την πηγή έμπνευσης του τραγουδιού λέγοντας ότι ήταν στην προσπάθειά της να βρει τον εαυτό της. “Ήταν η αρχή που έκανα στην προσπάθειά μου να βρω τον εαυτό μου, και δεν έχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω τι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω γι’ αυτό”.

Για τη συναυλία στο Παρατηρητήριο Γκρίφιθ η Αντέλ είπε: “Είναι σπουδαίο το να είμαι στο Λος Άντζελες όπου κατά έναν τρόπο μπόρεσα να συνέλθω από όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Ήταν το τέλειο σόου” σημείωσε και πρόσθεσε: “θα φαίνεται πολύ κομψό πραγματικά και μετά θα πω ένα σωρό βρώμικα αστεία”.

Στο σόου της η Αντέλ τραγουδά πολλές παλιές επιτυχίες και τέσσερα καινούργια τραγούδια της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ