Αννούλα και Νίκος Φλωρινιώτης: «Οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε ο πατέρας μας»

Ήταν 6 Ιουνίου όταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών. Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον θάνατό του η Αννούλα και ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησαν στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” για τον πατέρα τους.

«Προσπαθούμε να είμαστε πιο ευδιάθετοι, να έχουμε θετική σκέψη και ενέργεια. Ο χρόνος πιστεύω είναι γιατρειά, όσο γίνεται αυτό και ο πατέρας μας θα ήθελε να προχωρήσουμε, να είμαστε καλά, να μας βλέπει ευτυχισμένους» είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης αρχικά με την Αννούλα να προσθέτει πως: «Για εμάς δεν υπάρχει καλοκαίρι, γιατί δεν κάναμε διακοπές. Το έχουμε ρίξει στην δουλειά».

«Θεωρούσε ότι του έκαναν πόλεμο και προσπαθούσε, μία ζωή αγωνιζόταν, για να αποδείξει ότι αξίζει και ότι δεν είναι μόνο η εικόνα, ήταν και μεγάλο ταλέντο» θα δηλώσει η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, με τον γιο του να τονίζει: «Ήταν και πρωτοπόρος. Ο μπαμπάς σήκωσε τους τραγουδιστές από τις καρέκλες, ο μπαμπάς πήρε το πρώτο ασύρματο μικρόφωνο. Τα δύο πρώτα ασύρματα μικρόφωνα τα πήραν ο Μάικλ Τζάκσον και ο πατέρας μου».

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά σαν ψυχοθεραπεία» εξήγησε για το πρόβλημα υγείας του ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Απαντώντας στην ερώτηση για το εάν αισθάνονται κάποιος βάρος, έχοντας το επώνυμο Φλωρινιώτη, ο γιος του τραγουδιστή υπογράμμισε: «Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω»

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη, τα παιδιά του ανέφεραν: «Ο μπαμπάς υπέφερε εδώ και 2-3 χρόνια από το ΧΑΠ. Αλλά όποτε πήγαινε στο νοσοκομείο τον επανέφεραν, ήταν μια χαρά και ήταν ζωντανός. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Μας έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε. Οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε, είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ