Άννα Βίσση: Έτσι σχολίασε τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Ναταλία Γερμανού

Μία συνέντευξη που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας στην Ναταλία Γερμανού χθες (13/4). Μεταξύ άλλων ο επιτυχημένος συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας μίλησε για το σύστημα, τους ομοφυλόφιλους, την Εκκλησία και την πολιτική στη χώρα.

Νίκος Καρβέλας: Το «καρφί» για τη συνέντευξη στην Νίκη Λυμπεράκη – «Αισθάνθηκα άλλα πράγματα»

Η Άννα Βίσση, με αφορμή την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τον καλλιτέχνη, μέσα από ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλους χρήστη, του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος έγραψε: «Ο Καρβέλας που είδαμε σήμερα στην Ναταλία… Είναι ο Καρβέλας που γουστάρουμε», σχολίασε: «Είναι ο Καρβέλας ο αληθινός γι’ αυτό!».

Άννα Βίσση

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος, η Άννα Βίσση είχε αναφερθεί στην περίοδο που είχε ψυχρανθεί με τον Νίκο Καρβέλα: «Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν.

Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον. Κάποιες καταστάσεις μας έφεραν μακριά, ήταν λογικό, δικαιολογημένοι και οι δύο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ