Άννα Πρέλεβιτς: Πλήρωσα και πήγα σε ιδιωτική παραλία για να μην με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Άννα Πρέλεβιτς. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Νικήτα Νομικό, αλλά και στις παπαρατσικές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν από εξόρμησή της σε παραλία.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, εξομολογήθηκε πως: «Ο Νικήτας είναι ο καλύτερός μου φίλος, οπότε του τα λέω όλα. Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο σύντροφός μου, οπότε δεν μπορώ να έχω κανένα μυστικό από εκείνον!

Είμαστε πολύ καλά, είμαστε ερωτευμένοι, οπότε όλα κυλάνε νεράκι. Κλείσαμε ένα χρόνο έγγαμου βίου, χαίρομαι πολύ γι’ αυτό το λέω. Πέρασε πολύ γρήγορα αυτός ο χρόνος, είναι σημαντικό.

Απλά φαντάζομαι ότι εκεί στα 10/20 χρόνια θέλει και λίγη περισσότερη δουλειά. Συγκινούμαι πολύ, γιατί νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο και που ταιριάξαμε τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή!».

Οι φωτογραφίες με μαγιό

Για τις φωτογραφίες της με μαγιό που κυκλοφόρησαν από εξόρμησή της σε παραλία, η Άννα Πρέλεβιτς εξήγησε ότι: «Δεν μου άρεσε αυτό, ειδικά με μαγιό… Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μην με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα.

Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, ακριβώς για να έχω την ηρεμία μου, να μην με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία… Γιατί εμένα δεν μου κάνουν ποτέ επεξεργασία στις φωτογραφίες. Πήγα κάπου να ηρεμήσω και με έβγαλε κάποιος κρυφά φωτογραφίες, με ενόχλησε αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ