Άννα Μπεζάν: Δημοσίευσε βίντεο από τη γέννα

Η Άννα Μπεζάν ζει πρωτόγνωρες στιγμές και συναισθήματα καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά, γιο της Χριστίνας Παππά.

Το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά το μωρό του εδώ και μία εβδομάδα και η Άννα Μπεζάν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα νιώθει. Μάλιστα μοιράστηκε στο Instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της γέννας.

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δική μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!

Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια» έγραψε ενώ ευχαρίστησε τον γιατρό της και το μαιευτήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ