Άνιστον: Τι είπε για το πρώτο φιλί της Ρέιτσελ με τον Ρος

Ενώ οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς “Τα Φιλαράκια” ετοιμάζονται για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επανασύνδεση, οι πρωταγωνιστές φροντίζουν να “ανάβουν” την ανυπομονησία με δηλώσεις ή κάνοντας μικρές αποκαλύψεις ή μοιράζονται αναμνήσεις από σημαντικές στιγμές που βίωσαν οι ίδιοι υποδυόμενοι τους αγαπημένους ήρωες.

Οι ηθοποιοί παραδέχτηκαν ότι παρακολουθούν και πάλι τα επεισόδια και μάλιστα δάκρυσαν από συγκίνηση και κάποια σημαδιακά γεγονότα. Η Τζένιφερ Άνιστον, τηλεοπτική Ρέιτσελ με την Κόρτνεϊ Κοξ, ή Μόνικα, μιλώντας στο Good Morning America, είπαν ότι πρόσφατα είδαν το επεισόδιο από το πρώτο φιλί της Ρέιτσελ με τον Ρος αφού είχαν και οι δύο συναισθήματα ο ένας για τον άλλον για καιρό.

“Η Κορτ κι εγώ βλέπαμε τις προάλλες για να θυμηθούμε λίγο κάποια πράγματα” είπε η Άνιστον και η Κοξ πρόσθεσε: Γελάσαμε και κλάψαμε. Ναι! Το πρώτο φιλί του Ρος και της Ρέιτσελ, αυτό ήταν… αχ! τόσο δυνατό!”.

Ναι, έκλαιγε” παρενέβη η Άνιστον.

Υπενθυμίζεται πως η σειρά ήταν 10 σεζόν και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το 2004, καταγράφοντας ρεκόρ με περισσότερους από 50 εκατ. θεατές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ