Άγγελος Πυριόχος: Άνοιξε η Άντζελα Δημητρίου την πόρτα και μου πέταξε μια καρέκλα

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη ο Άγγελος Πυριόχος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την κριτική που είχε ασκήσει στην Κατερίνα Παπουτσάκη, όταν η ηθοποιός υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη, καθώς και για την Άντζελα Δημητρίου.

Σχετικά με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Για ένα πράγμα που στενοχωρήθηκα, γιατί δεν το χειρίστηκα καλά, ήταν όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε παίξει στο σίριαλ που έκανε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ενώ την είχα δει πολλές φορές στο θέατρο και την θεωρούσα και την θεωρώ πολύ καλή, στον ρόλο όμως της Αλίκης δεν μου άρεσε. Δεν μου άρεσε και το σίριαλ έτσι και αλλιώς. Θεωρώ ότι ήμουν λίγο περισσότερο επιθετικός, το κουβαλάω λιγάκι».

Ακόμα, ο Άγγελος Πυριόχος περιέγραψε το περιστατικό όπου η Άντζελα Δημητρίου του είχε πετάξει μία καρέκλα: «Κάνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εκπομπή μετά από εμένα και έχει καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου και εγώ δεν το ξέρω. Εμένα ήταν βούτυρο στο ψωμί μου η Άντζελα… Είχα τότε την Άντζελα, τον Πανταζή και τον Αντύπα, κάθε φορά που ήθελα να κάνω χαβαλέ ξεκινούσα με αυτούς.

Κάτι είχε πει τότε με τα είδη υγιεινής, έλεγα κάτι αηδίες, ανοίγει την πόρτα και βλέπω μία καρέκλα να εκσφενδονίζεται. Δεν έπεσε ποτέ πάνω μου. Στενοχωρήθηκα, εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να έχεις φρένο σε κάποια πράγματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ