Άγγελος Παπαδημητρίου: Μαθεύτηκε η αλήθεια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο 16 χρόνια μετά τη δολοφονία του – «Τον έτρωγε αυτό»

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά οι “Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη”, αλλά και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τους “Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη”

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «στην πρόταση για τους “Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη” ζήτησα υπέρογκο ποσό, για να το αποφύγω και μου το έδωσαν αμέσως! Ήταν μπανάλ να παίζεις στην τηλεόραση τότε, σκέφτηκα για να μην πάω, να κάνω ότι έσπασα το πόδι μου».

Η αποκάλυψη του Άγγελου Παπαδημητρίου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Σχετικά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Άγγελος Παπαδημητρίου επεσήμανε «ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν το πιο ευγενικό παιδί στον κόσμο, έξυπνος, εργατικός. Είχε μία αμφιβολία για το αν είναι κάλος ηθοποιός, τον έτρωγε αυτό.

Τον τελευταίο καιρό που ήμασταν στους “Σταύλους της Εριέττας Ζαΐμη”, καθώς μεγάλωνε ίσως, είχε άλλες αγωνίες και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Είχε αλλάξει, είχε αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του, ίσως η ηλικία. Θέλει κότσια να αντιμετωπίσεις την αλλαγή από νιάτα και ομορφιά σε κάτι που μεγαλώνει, ειδικά για έναν ζεν πρεμιέ σαν τον Νίκο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ