Rec Me: Η αδελφική σχέση, το Ηρώδειο, ο ρόλος στη «Ζωή της άλλης» και ο θάνατος που τους… ένωσε

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Τρίτης η Εύα Πετρίδη και ο Άγγελος Θεοφίλου, γνωστοί και ως οι «Rec Me».

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί, που με τα βιντεάκια τους στο YouTube παρουσιάζουν κωμικές καταστάσεις της καθημερινότητας, μίλησαν για την αδερφική τους σχέση και την αγάπη τους για την υποκριτική, που τους ένωσε.

Ο Άγγελος και η Εύα αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της ζωής τους με την ηθοποιό να αποκαλύπτει πως έπαιζε για τρεις σεζόν στη «Ζωή της άλλης», μία σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Όμως, η Εύα Πετρίδη παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να κάνει αμέσως μετά άλλες δουλειές για να καταφέρει να επιβιώσει καθώς καλλιτεχνικά δεν μπορούσε να βρει ρόλους και δουλειές που να την κρατήσουν στο επάγγελμά της. Με τον Άγγελο να συμπληρώνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσεις στον χώρο αν δεν αγαπάς πολύ την τέχνη σου.

«Έπαιξα στο Ηρώδειο και μετά σταμάτησα γιατί έπρεπε να πάω στο στρατό. Όταν πήγα στρατό είδα τα πράγματα από απόσταση και κατάλαβα ότι θέλω να κάνω δικά μου πράγματα. Μετά ήρθε ο κορονοϊός και έκλεισαν τα θέατρα και είπα δεν καθόμαστε. Θα κάνουμε youtube» είπε από την πλευρά του ο Άγγελος Θεοφίλου.

Στη συνέχεια, η Εύα Πετρίδη αποκάλυψε: «Όταν μου πρότεινε ο Άγελος να κάνουμε με το Rec Me με έσωσε γιατί εκείνη την περίοδο είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο».

Ο Άγγελος Θεοφίλου μίλησε και για την αγάπη που τους δείχνει ο κόσμος τονίζοντας: «Με συγκίνησε μια κοπέλα που μας έγραψε ότι τη βοηθήσαμε πολύ όταν περνούσε επιλόχειο κατάθλιψη».

Η Εύα Πετρίδη κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχω αφήσει την υποκριτική, αλλά μου αρέσει πολύ η ασφάλεια που νιώθω με τον Άγγελο στο Rec Me».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ