Ανέστης Βλάχος: Νέα εξέλιξη με τη διαθήκη του ηθοποιού

Δεν έχει τέλος η διαμάχη στην οικογένεια του Ανέστη Βλάχου. Ο γιος του ηθοποιού αμφισβητεί τη διαθήκη, σύμφωνα με την οποία αποκλειστική κληρονόμος είναι η κόρη που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του.

Ο Ηρακλής Βλάχος περνώντας στην αντεπίθεση κατέθεσε μήνυση για απάτη, πλαστογραφία και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.

Ο δικηγόρος του γιου του αείμνηστου ηθοποιού, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταγγείλαμε την πλαστογραφία του συγκεκριμένου εγγράφου, αποκλείουμε να ήταν ο Ανέστης Βλάχος αυτός που αποκήρυξε τον πρωτότοκο γιο του».

«Ο Ανέστης Βλάχος απεβίωσε και στα τέλη της ζωής του έζησε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εντελώς εγκαταλελειμμένος. Γι’ αυτό αναδείξαμε και ενδεχόμενες ευθύνες ανθρωποκτονίας είτε από αμέλεια των προσώπων που είχαν την ευθύνη της φροντίδας του είτε από δόλο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει σχετικά με τις συνθήκες των τελευταίων ετών της ζωής του Ανέστη Βλάχου, ενώ τόνισε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά και έγινε πρόταση διαμεσολάβησης.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δικαιούται τη νόμιμη μοίρα. Ούτε καν αυτό δέχτηκε η άλλη πλευρά να συζητήσει, ενώ είναι κατοχυρωμένο εκ του νόμου», υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ