Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λέω αυτά που βλέπω και όσα βλέπει ο μέσος τηλεθεατής»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος απάντησε και για την Ελίνα Παπίλα.

Γενέθλια είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από λίγα 24ωρα και η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, θέλησε να του ευχηθεί. Ερωτηθείς για το πώς ήταν αυτή η χρονιά, καθώς ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε με τα προβλήματα υγείας του, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε: «Ταλαιπωρήθηκα τα τελευταία χρόνια, αλλά το σημαντικό είναι ότι επανέρχομαι δριμύτερος, οπότε αυτό είναι που μετράει».

Μιλώντας για την φετινή τηλεοπτική χρονιά είπε: «Η τηλεοπτική χρονιά είναι σαν την σοκολάτα που λιώνει, σιγά σιγά στον ήλιο και στον αέρα. Είναι πολύ περίεργη χρονιά, του χρόνου να δεις! Εκεί να δεις τι πρόκειται να γίνει! Η τηλεόραση την νέα σεζόν θέλει πάρα πολύ αυτοσυγκράτηση, γνώση, πειθαρχία και στόχευση. Δεν είναι να πεις πέντε κουβέντες».

Απαντώντας για την κριτική που έχει ασκήσει στην Ελίνα Παπίλα, εξήγησε ότι: «Όλο το χρόνο η πείρα μου, η γνώση μου και το μυαλό μου, μου επιβάλλουν να μην ισορροπώ, να μην στρογγυλεύω τα πράγματα και να λέω την γνώμη μου. Λέω αυτά που βλέπω και αυτά που βλέπει και ο μέσος τηλεθεατής. Απλά εγώ με μία ιδιαίτερη γνώση, εσωτερική τα εκφράζω. Δεν είπα τίποτα υπερβολικό, τίποτα πέρα των εσκαμμένων. Έχουν σκάψει οι ιθύνοντες για να βλέπουμε αυτή την εικόνα. Δεν έχει να κάνει ούτε με την Παπίλα, ούτε με ότι άλλο θέλεις».

Ενώ συμπλήρωσε πως: «Εμένα η Ελίνα Παπίλα μου είναι και συμπαθής. Βλέπω ένα χαμόγελο και μία κοπέλα που όποτε μιλάει, μου βγάζει μία γλύκα. Δεν έχω κάτι μαζί της, αυτή η εκπομπή έτσι όπως στήθηκε, είχε γυάλινα πόδια, ενώ πρέπει τα πόδια να είναι από γρανίτη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ