Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Μαρίνα Σάττι: Είναι μια πολύ εύστοχη επιλογή για τη Eurovision, η περσινή ήταν άστοχη

Ανακοινώθηκε χθες (24/10) από την ΕΡΤ πως η Μαρίνα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την άποψή του για την Μαρίνα Σάττι, αλλά και για την περσινή επιλογή του Βίκτωρ Βερνίκου.

«Είναι μία εύστοχη επιλογή, γιατί δυστυχώς ήταν άστοχη η περσινή. Όχι με την έννοια της επιλογής του συγκεκριμένου προσώπου, ήταν ένα νέο παιδί, άπειρο και αυτό το εξέφρασε και στην Eurovision. Αυτοί που αποφάσισαν την περσινή εκπροσώπηση έκαναν μια σειρά από λάθη.

Η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, έχει τσαγανό και είναι ένας μικρός δαίμονας που μπορεί να εκπλήξει σε αυτή την τρίλεπτη διαδικασία» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια είπε πως: «Αυτό που έκανε η ΕΡΤ πέρυσι, νομίζω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο το όνομα και μια «διαπλοκή» προσώπων. Δηλαδή, μια ισχυρή οικογένεια που είχε έναν καλλιτέχνη και κάπου οι άνθρωποι της ΕΡΤ αντί να χαϊδέψουν την ουσία, δηλαδή τη μουσικότητα και τη σωστή εκπροσώπηση, χάιδεψαν ημέτερα συμφέροντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ