Αναβλήθηκε ο γάμος της Νάνσυ Αλεξιάδη – Τι συνέβη

Η Νάνσυ Αλεξιάδη είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Fame Story. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε on camera ότι ο γάμος της δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, παρόλο που έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση που της έχει κάνει ο σύντροφός της, ενώ μοιράστηκε και τον λόγο. 

Την τραγουδίστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» στο Λαύριο, όπου και βρέθηκε, για τα γυρίσματα του videoclip του νέου της τραγουδιού.

Αρχικά, η Νάνσυ Αλεξιάδη ανέφερε ότι κάποια στιγμή πίστεψε πως δεν θα ερωτευτεί κι ότι δεν θα βρει τον σύντροφο της ζωής της.

Ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμη ο γάμος

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα θα δρομολογηθεί και θα γίνουν. Είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. Ο γάμος δεν είναι κάτι που το έχουμε σχεδιάσει για να γίνει αυτό το καλοκαίρι. Θα γίνει, όταν είναι να γίνει», εξήγησε η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ