“Αναλώσιμοι 4”: “Ανακριβείς οι πληροφορίες για ατυχήματα” – Η ανακοίνωση της παραγωγής

Ανακριβείς χαρακτηρίζει τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA τραυματίστηκαν τρία άτομα. Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.  Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Αντίστοιχες πληροφορίες μετέδωσαν και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.