Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»

Με τα αυτοάνοσα ασχολήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου η εκπομπή του Mega «Όλα για τη Ζωή μας», στην οποία βρέθηκε καλεσμένη η Αμάντα Μανωλάκου. Η στιλίστρια, content creator και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε για την διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Δεν έδωσα εγώ τη σημασία, μίλησα με τον ξάδερφό μου στο τηλέφωνο, ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός, και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και άρχισα να βλέπω το ταβάνι να κουνιέται σαν σεισμός. Μετά δεν μπορούσα να περπατήσω, κουνιόταν το πάτωμα, ήταν λίγο περίεργο όλο αυτό που ένιωθα. Ήταν συνεχόμενο» σημείωσε σε πρώτο χρόνο.

«Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μου είπαν ότι ίσως είναι ίλιγγος και τελευταία στιγμή ήρθε μια γιατρός, είδε κάτι στο μάτι μου και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μαγνητική εγκεφάλου. Ο Θεός με φώτισε γιατί δε θα έμπαινα ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος που ήταν στον μαγνητικό τομογράφο και έτσι μαθεύτηκε. Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι. Όταν μου το είπε, επειδή ήταν απότομα, δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ. Ρώτησα τον άντρα μου τι είναι σκλήρυνση» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ