Survivor 2024 – Trailer 21/4: Η ανακοίνωση από τον Λιανό που αλλάζει τα πάντα – «Πλέον οι μονομαχίες…»

Κυριακή 21 Απριλίου σήμερα και έρχεται ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor στις οθόνες μας, γεμάτο έντονα συναισθήματα και δυνατές συγκρούσεις. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και είναι σίγουρο ότι μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος επέλεξε να φύγει οικειοθελώς για να στηρίξει τον πατέρα του μετά το ναυάγιο, οι ισορροπίες αλλάζουν.

James Καφετζής: Συνάντησε τον δικό του Survivor, τον πατέρα του που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό – ΦΩΤΟ

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Γιώργος Γκιουλέκας, κολλητός του Τζέιμς στην κόκκινη ομάδα, εκφράζει την απογοήτευσή του για την αποχώρηση του φίλου του. Από την άλλη, οι παίκτες της μπλε ομάδας αναγνωρίζουν ότι ο Τζέιμς έκανε το σωστό, αλλά θεωρούν ότι η απουσία του θα στοιχίσει, καθώς ήταν ένας δυνατός παίκτης.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, οι παίκτες του Survivor προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Ο Γιώργος Λιανός τους καλεί πριν από τον αγώνα και ανακοινώνει έναν νέο κανόνα που ανατρέπει τα πάντα. Άνδρες και γυναίκες θα μπορούν να μονομαχήσουν σε όλες τις ομαδικές δοκιμασίες, όχι μόνο στο flag race. «Έχω να σας κάνω κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Πλέον οι μονομαχίες μπορούν να είναι και μικτές».

Ο νέος όρος στο παιχνίδι προκαλεί αναστάτωση στους παίκτες, με την ανησυχία να είναι εμφανής στα πρόσωπά τους. Η αλλαγή αυτή είναι δεδομένο ότι θα φέρει νέες προκλήσεις και ίσως αφήσει κάποιους εκτεθειμένους.

Σημειώνεται πως στο βίντεο δεν φαίνονται καθόλου ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας Γκέντσογλου, καθώς οι δύο παίκτες, όπως έχει γραφτεί, θα αποχωρήσουν οικειοθελώς από το Survivor. Ο πρώτος δεν εμφανίστηκε ούτε στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης, όμως δεν έγινε καμία αναφορά στο όνομά του.

Δείτε το trailer για το Survivor

Στο trailer δεν ακούγεται να λέει κάτι για κανέναν από τους δύο ο Γιώργος Λιανός, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει αναφορά στο αποψινό επεισόδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ