Αμάντα Γεωργιάδη: Η ανάρτησή της λίγο πριν από τον τελικό της Eurovision

Τον καλύτερό της εαυτό αναμένεται να δώσει η Αμάντα Γεωργιάδη, στον μεγάλο τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου, στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, με το “Die Together”, αφού έκανε τις τελευταίες προετοιμασίες με τον Φωκά Ευαγγελινό,  θέλησε να περάσει το μήνυμά της στους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.

Η τραγουδίστρια της ελληνικής αποστολής που θα εμφανιστεί στην σκηνή του Pala Olimpico, στη 17η θέση, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να τραγουδάει. Στην ίδια ανάρτηση η Αμάντα Γεωργιάδη παραθέτει και δύο καταλόγους που περιλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο οι υπόλοιπες χώρες μπορούν να ψηφίσουν την Ελλάδα.

“Απόψε είναι η μεγάλη βραδιά! Εμφανίζομαι στη θέση 17. Δείτε πώς θα ψηφίσετε για την Ελλάδα – κάθε ψήφος μετράει. Πάμε!”, ήταν το μήνυμα της Αμάντα Γεωργιάδη στους followers της, λίγο πριν τα δώσει όλα στον 66 Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Αμάντα Γεωργιάδη

Tα InstaStory που έκανε η Αμάντα Γεωργιάδη, με τις προετοιμασίες στο πλευρό του Φωκά Ευαγγελινού, ο οποίος έχει αναλάβει την σκηνική της παρουσία, στην Eurovision.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ