Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο βίντεο από το Πάσχα του 1992 στον Θεολόγο

Ένα ακυκλοφόρητο βίντεο της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσιεύσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το “Studio Kleisthenis”, το οποίο ανεβάζει σπάνιο υλικό του γνωστού δημοσιογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκη.

Στο βίντεο φαίνεται η Αλίκη Βουγιουκλάκη από το βράδυ της Ανάστασης του 1992 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, το οποίο είχε περάσει στον Θεολόγο, οπού είχε το διάσημο εξοχικό της. Η ίδια κρατάει στο χέρι της δύο αναμμένα λευκά κεριά.

Η λεζάντα του post γράφει: “Σπανιότατο βίντεο. Η Αλίκη το βράδυ της Ανάστασης στις 25 Απριλίου του 1992 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον Θεολόγο Φθιώτιδας μαζί με τους Τάκη Βουγιουκλάκη, Έφη Πίκουλα, Νόρα Βαλσάμη και Ερρίκο Ανδρέου. Την επόμενη μέρα ακολουθεί μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στο θρυλικό εξοχικό που διατηρεί στην περιοχή, με την ίδια και την αγαπημένη φίλη της Νόρα να ξεφαντώνουν στο χορό με τα νησιώτικα τραγούδια του Γιάννη Πάριου. Στην μεγάλη συντροφιά τους και η λατρεμένη μητέρα της Έμυ καθώς και η επιστήθια φίλη ετών Μουμού Ηλιόπουλου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ