Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του Κώστα, γιατί στεναχωριέται

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την σχέση που είχε ο Κώστας Βουτσάς με τον γιο τους, αποκαλύπτοντας ότι ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του πατέρα του, καθώς στεναχωριέται.

«Τα γενέθλια του Κώστα ήταν 31 Δεκεμβρίου. Την αλλαγή του χρόνου την κάναμε και με βασιλόπιτα και με τούρτα, σβήναμε κεράκια. Ο Κώστας αγαπούσε τις γιορτές, του άρεσε να είμαστε σε ωραία εστιατόρια, του άρεσε να είναι όμορφη η ζωή και να ομορφαίνει τη ζωή των άλλων. Και όταν πια ήρθε ο Φοίβος που ήταν η χαρά μας, τον βάζαμε και στο καρότσι, τον ντύναμε αγιοβασιλάκι», ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Όταν έφυγε από τη ζωή ο Κώστας, ήρθε και η πανδημία, οι ζωές μας σκοτείνιασαν ποικιλοτρόπως. Το πένθος οπωσδήποτε ήταν τα 2/3 του σκοταδιού, αλλά και η πανδημία και η κλεισούρα, ήταν και αυτό ένα πράγμα που έκανε τις γιορτές παράξενες. Παρ’ όλα αυτά προσπάθησα να συντηρήσω το πνεύμα των Χριστουγέννων κι επίσης αυτή ήταν και η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό.

Άφησα τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τις δικές μου αγωνίες ή τη δική μου θλίψη. Οπότε, προσπαθούσα όλα να κυλάνε όπως και πριν φύγει ο Κώστας. Έχω λάβει πολλά δώρα από τον Κώστα, δώρα αγάπης, λουλούδια, ρούχα, ανταλλάσσαμε ρούχα πολύ, μικρά δωράκια δικά μας. Μετά ασχολούμασταν να πάρουμε δώρα μόνο στον Φοίβο».

«Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του Κώστα, γιατί στεναχωριέται. Εγώ βλέπω λίγο κρυφά. Έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του. Ο Φοίβος δεν θέλει να βγάλουμε το γραφείο του Κώστα, γιατί του θυμίζει τα πρώτα χρόνια μαζί του. Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει, δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του», σημείωσε.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο σε μια νέα σχέση. Ποιος θα είναι αυτός που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ο Κώστας;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ