Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα

Στην κάμερα της εκπομπής “Το πρωϊνό” μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα.

“Η πραγματική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media. Νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε λιγάκι αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε” δήλωσε αρχικά η εντυπωσιακή influencer.

Ενώ αμέσως μετά ανέφερε ότι: “Γενικά είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός. Έχω υπάρξει σε σχέση για πολλά χρόνια με τον πρώην άνδρα μου, που ήμασταν μαζί 7 χρόνια. Μετά ακολούθησε η σχέση με τον Στάθη, οπότε ναι γενικά δεν έχω μάθει ιδιαίτερα να μένω μόνη μου, να κοιμάμαι μόνη μου.”

Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού. Είμαι για τον εαυτό μου, είμαι για τις δουλειές μου, είμαι για το μαγαζί μου, για τους φίλους μου, για όλα τα καλά που έρχονται. Που βέβαια είναι απρόβλεπτα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή” απάντησε, ερωτηθείσα για το εάν έχει κάτι καινούργιο στην ζωή της.

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει ο Στάθης Σχίζας τον χωρισμό τους, τόνισε: “Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του / την στεναχώρια του, όπως αυτός θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής, οπότε το έχω ρίξει στην εργασιοθεραπεία, αυτό είναι το φάρμακό μου. Αυτό το κάνω πολλά χρόνια, πόσο μάλλον τώρα που είμαι και μόνη μου και έχω περισσότερο χρόνο.”

Τέλος για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης είπε πως: “Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ