Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Καύσωνας» στην Σάμο

Μια νέα φωτογραφία της από το ταξίδι της στην Σάμο δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία για άλλη μια φορά “κόλασε” τα social media με τις αναλογίες της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τις τελευταίες ημέρες απολάμβανε το καλοκαίρι στο νησί του Αιγαίου, στην συντροφιά του Στάθη Σχίζα. Οι δυό τους, από τότε που επανενώθηκαν, μετά την νίκη νίκη, αλλά και την επιστροφή του επιχειρηματία από το Survivor, εκμεταλλεύονται την κάθε τους στιγμή, μαζί, αναπληρώνοντας τον χρόνο που έμειναν χωριστά.

Ωστόσο, το μοντέλο δεν ξεχνά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό του από τις διακοπές τους. Σε πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες τους από την θάλασσα, στις οποίες εμφανίζονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Την Τρίτη (26/7) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε μια ακόμη εικόνα από την εκδρομή τους, στην οποία όμως ποζάρει χωρίς τον Στάθη Σχίζα, αλλά με ένα έξτρα σέξι μαγιό.

Στη λήψη το μοντέλο βρίσκεται πάνω σε σκάφος και φοράει ένα “καυτό” πορτοκαλί μαγιό, το οποίο αφήνει λίγα στη φαντασία, καθώς αναδεικνύει τα πλούσια προσόντα της. Οι κοιλιακοί της δε, φαίνονται το λιγότερο αξιοζήλευτοι.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ