Άλεκ Μπάλντουιν: Η αντίδραση της συζύγου του στην τραγωδία

Σοκ έχει προκαλέσει στον πλανήτη τις τελευταίες μέρες το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν, σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς , και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα, όταν το όπλο που χρησιμοποιούσε εκπυρσοκρότησε.

Όπως έγινε γνωστό μετά την τραγωδία το όπλο περιείχε αληθινές σφαίρες, κάτι που ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν γνώριζε. Μετά την κατάθεση στο γραφείο του σερίφη, οι φωτογραφίες του να κλαίει στην άκρη του δρόμου και να μιλά στο τηλέφωνο αναστατωμένος έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Άλεκ Μπάλντουιν

Η δημοσίευση της συζύγου του Άλεκ Μπάλντουιν

Ο γνωστός ηθοποιός εκδήλωσε τη θλίψη του μέσα από μια ανάρτησή του στο Twitter πριν από λίγες ημέρες όσον αφορά στο τραγικό συμβάν, ενώ οι φωτορεπόρτερ τον κατέγραψαν να αγκαλιάζει τον χήρο της Χαλίνα Χάτσινς και τον 9χρονο γιο της που βρέθηκαν στη Σάντα Φε.

Άλεκ Μπάλντουιν Χαλίνα Χάτσινς

Τη συμπαράστασή της στην οικογένεια της Χαλίνα Χάτσινς εξέφρασε και η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά της στον προσωπικό λογαριασμό της: ” Η καρδιά μου είναι με τη Χαλίνα. Τον άνδρα της. Τον γιο της. Την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Και με τον Άλεκ μου.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ