Αίας Μανθόπουλος: Η κόρη του δίνει μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας – Δείτε την ανάρτησή της

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε. Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την σειρά “Δύο Ξένοι”, νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Αίας Μανθόπουλος είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Πριν από λίγες ώρες η κόρη του, Λήδα Μανθοπούλου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook για τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας παράλληλα την μάχη που δίνει με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

Συγκεκριμένα η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου ανέβασε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, καθώς και μία στην οποία απεικονίζεται το τατουάζ που έκανε και έγραψε στη λεζάντα του post: «Όταν έφυγες δε πίστευα ότι ήταν αλήθεια ή μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά ποτέ δεν έφυγες από δίπλα μου 18 χρόνια. Όσα περάσαμε κλάματα, χαρές, νοσοκομεία, τσακωμοί, γέλια, νίκες στον στίβο, άπειρες παραστάσεις στο θέατρο που σε έβλεπα με τον αδερφό μου πίσω στα καμαρίνια και μαθαίναμε τα λόγια πιο γρήγορα από σένα.

Το θέατρο που έδινε και δίνει σε εσένα στον αδερφό μου στην μητέρα μου και σε εμένα πάντα ζωή είναι κάτι που μας ενώνει και τους τέσσερις μας μαζί. Όταν έφυγες πήγα και έκανα τις μάσκες του θεάτρου τατουάζ για εμάς, για εσένα… για να σε έχω πάντα δίπλα μου, για να θυμίζω στον εαυτό μου ότι μπορώ και να γελάω και να κλαίω για να μου απαλύνει τον πόνο που ζω όλους τους μήνες, παλεύοντας ταυτόχρονα με την σκλήρυνση κατά πλάκας… Η μονάκριβη σου κόρη όπως με φώναζες σε αγαπάει στο άπειρο και πίσω…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ