Άγρια κόντρα Έλενας Χριστοπούλου – Δημήτρη Παπανώτα: Η αιχμηρή ανάρτηση και η «Χουάνα η παρθένα»

Ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στην  Έλενα Χριστοπούλου και τον Δημήτρη Παπανώτα. Η Έλενα Χριστοπούλου του απευθύνθηκε μέσω instagram story και ο Δημήτρης Παπανώτας της απάντησε μέσα από το “Happy Day”.

Συγκεκριμένα, η γνωστή μάνατζερ μοντέλωνανέβασε ένα κείμενο στο οποίο γράφει: «Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα. Σταθερά χωρίς φανφάρες! Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά… Όμως για τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου. Λες πάντα αυτή η κυρία με ειρωνεία. Φτάνει! Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη, αρκεί να υπάρχει φως! Αυτή είμαι. Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω! Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα».

Την δική του απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας σήμερα (6/6) το πρωί, μέσα από το “Happy Day”. Συγκεκριμένα ενώ στον αέρα σχολίαζαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει». Ενώ μετά ακολούθησε η εξής συζήτηση:

Κώστας Φραγκολιάς: «Δηλαδή σε σημείο που δεν χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;»

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;»

Δημήτρης Παπανώτας: «Χουάνα η παρθένα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε»

Δημήτρης Παπανώτας: «Το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η παρθένα, κανονικά. Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν το είδα»

Δημήτρης Παπανώτας: «Χάνεις!»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ