Το δεύτερο παιδί τους θα υποδεχθούν σε λίγο καιρό η Αγοραστή Αρβανίτη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2024. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει, ενώ περιέγραψε και το πώς είναι ο σύζυγος και συνάδελφός της ως πατέρας.
«Μετά τα μέσα Φλεβάρη περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας, είναι αγοράκι. Έχουμε ένα κοριτσάκι και τώρα αγοράκι. Επιθυμούσαμε το δεύτερο παιδί, ήθελα πολύ να έχει αδελφάκι η μικρή. Η εγκυμοσύνη μου είναι μια χαρά, δόξα τω Θεώ», εξήγησε στη συνέντευξή της η Αγοραστή Αρβανίτη.
Μιλώντας για τον Θανάση Τσαλταμπάση ανέφερε πως: «Ο Θανάσης συμμετέχει πάρα πολύ, και μαζί με τη δουλειά με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι αξιοθαύμαστο να βλέπεις τον μπαμπά να βοηθάει τόσο πολύ. Το περίμενα από τον Θανάση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που σκέφτεται έτσι, να βοηθάει, να είναι δίπλα μου! Είναι τέλειο να τον βλέπεις να είναι τόσο παρών στη μικρή».
«Η κόρη μας είναι Θανάσαινα. Εμφανισιακά μοιάζει πολύ στον Θανάση. Στον χαρακτήρα μπορεί να μοιάζει λίγο περισσότερο σε εμένα», είπε στη συνέχεια.
