“Maestro”: Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου του

Εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωση πασίγνωστου Χολιγουντιανού ηθοποιού για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “Maestro” του Netflix.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται τον θρυλικό συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας, Λέοναρντ Μπερνστάιν, στη βιογραφική ταινία και είναι πραγματικά αγνώριστος.

Η ταινία “Maestro” καταγράφει τη ζωή του σπουδαίου δημιουργού που ήταν πίσω από εμβληματικά σόου του Μπρόντγουεϊ όπως το “West Side Story”. Βλέπουμε την ιστορία του θρύλου του Μπρόντγουεϊ  πίσω από τις κάμερες και τη σχέση του με τη Φελίτσια Μοντεαλέγκρε, που έμεινε κοντά του όλη του τη ζωή και απέκτησε μαζί του τρία παιδιά, αν και ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο Κούπερ πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την ταινία όπου συμπρωταγωνιστούν οι Κάρεϊ Μούλιγκαν, η Μάγια Χοκ και ο Ματ Μπόμερ. Η μεταμόρφωση του Χολιγουντιανού σταρ είναι πράγματι εντυπωσιακή αφού ο ίδιος είναι αγνώριστος στα στιγμιότυπα της ταινίας που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Η Κάρεϊ Μούλιγκαν υποδύεται τη σύζυγο του Μπερνστάιν, Φελίτσια, ενώ η Μάγια Χοκ κόρη του Ίθαν Χοκ και της Ούμα Θέρμαν, υποδύεται την κόρη του Μπερνστάιν και της Φελίτσια.

Η ταινία ασχολείται με την περίπλοκη σχέση του θρυλικού δημιουργού με τη Φελίτσια. Το ρομάντσο τους διήρκεσε περισσότερα από 30 χρόνια, από την πρώτη τους συνάντηση το 1946 που συνεχίστηκε με δύο ακυρωμένους αρραβώνες και έναν 25ετή γάμο και τρία παιδιά. Τελικά, ο Μπερνστάιν εγκατέλειψε τη Φελίτσια  το 1976 για έναν άνδρα.

Μπερνστάιν

Πέθανε το 1990 από καρδιακή προσβολή πέντε ημέρες μετά την απόσυρσή του από τη διεύθυνση ορχήστρας. Η Βικιπαίδεια αναφέρει ως αιτία θανάτου την πνευμονία.

Ο Λέοναρντ Μπερνστάιν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ