Αγνώριστος ο «Τίμος Δράκος» της «Λάμψης»: Φιλοξενείται στο Σπίτι του Ηθοποιού λόγω οικονομικών προβλημάτων

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου, Λάμψη, ως «Τίμος Δράκος», φιλοξενείται τον τελευταίο χρόνο στο Σπίτι του Ηθοποιού, λόγω σοβαρών οικονομικών δυσκολιών. Ο ηθοποιός μίλησε στην Espresso για την περιπέτειά του και τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Συνάντηση Μητσοτάκη με Φόνσου – Τι συζήτησαν για «Το σπίτι του ηθοποιού»

Η Άννα Φόνσου ίδρυσε το Σπίτι του Ηθοποιού, με κύριο στόχο, τη φιλοξενία ηθοποιών που βρίσκονται σε άσxημη οικονομική κατάσταση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Έβγαλα χρήματα από το επάγγελμα. Δεν έγινα ποτέ πλούσιος, ζούσα αξιοπρεπώς. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες, που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω δημοσίως. Στο Σπίτι του Ηθοποιού ζω περίπου έναν χρόνο. Εδώ μέσα νιώθω τη ζεστασιά και τη θαλπωρή. Όμως δεν μπορώ να πω ότι νιώθω σαν τη ζεστασιά του δικού μου, πατρικού σπιτιού. Φιλοξενούμαι. Δεν μπορείς να ανταλλάξεις έτσι εύκολα τα συναισθήματα. Η Άννα Φόνσου με έψαξε και με βρήκε όταν της είπαν ότι είχα πρόβλημα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο».

Λουκία Παπαδάκη: Με κοίταζαν με σηκωμένα φρύδια – Η αποκάλυψη για την «Λάμψη»

πολίτης - Ανδρεόπουλος

 

Χρήστος Πολίτης – Κάτια Δανδουλάκη: Από την Λάμψη στο… Κούγκι μιας φιλίας

“Η ζωή μας είναι μια όμορφη περιπέτεια, γεμάτη με εκπλήξεις. Η δική μου ζωή ούτε ξεκινάει από τη “Λάμψη”, ούτε καταλήγει στη “Λάμψη”. Υπάρχουν πολλοί ενδιάμεσοι σταθμοί” ανέφερε στην εφημερίδα ο ηθοποιός.

πηγή: Espresso

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ