Αγνώριστος ο πρωταγωνιστής της σειράς “Η Γη της Ελιάς” – Δείτε πως ήταν πριν από 52 χρόνια

Αγνώριστος είναι ο πρωταγωνιστής της γνωστής τηλεοπτικής σειράς “Η Γη της Ελιάς“, σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram η Έλενα Λυμπέρη. 

Ο λόγος για τον ηθοποιό που υποδύεται στο σίριαλ του MEGA τον Ισίδωρο Βρεττάκο, τον Νίκο Γαλανό. Σήμερα ο ίδιος διανύει το 76ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο στο στιγμιότυπο από το 1970 ο ηθοποιός είναι 25χρονών.

Αγκαλιά με την αείμνηστη Βίκυ Βανίτα, ο Νίκος Γαλανός εμφανίζεται να ποζάρει χαμογελαστός στον φακό και η αλλοτινή εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα το σήμερα. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμένει ακαταμάχητα γοητευτικός όσο χρόνια κι ας περάσουν.

Ακολουθεί η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Elena’s diary, καθώς και η λεζάντα που τη συνοδεύει:

“Ο Νίκος Γαλανός και η Βίκυ Βανίτα σε φωτογράφηση. Είναι Σεπτέμβριος του 1970 και τα αστέρια και των δύο ηθοποιών βρίσκονται σε άνοδο: Και οι δυο τους φέρνουν κάτι φρέσκο και διαφορετικό στον κινηματογράφο, η Βίκυ Βανίτα έναν bohemian μελαγχολικό αέρα που ταίριαζε με την εποχή, ο Νίκος Γαλανός ένα πιο τρυφερό και αγορίστικο αντρικό πρότυπο από αυτά που έβλεπε το κοινό μέχρι τότε στην μεγάλη οθόνη. Η Βίκυ Βανίτα έμελλε να φύγει από τη ζωή νωρίς σε ηλικία μόλις 58 ετών στις 8 Μαρτίου του 2007. Είχε δώσει για χρόνια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, την οποία με μεγάλη αξιοπρέπεια αλλά και με την ιδιαίτερη εσωστρέφεια που την χαρακτήριζε είχε κρύψει από όλους, ακόμη και από τους δικούς της ανθρώπους, ισχυριζόμενη ότι έπασχε από άσθμα…”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ