Αγνώριστος ο Γιώργος Νινιός: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και στην Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Νινιός, ο οποίος μίλησε για την εμφάνισή του και τους ρόλους που έχει υποδυθεί, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο.

«Η αλλαγή στην εμφάνισή μου οφείλεται στην νέα παράσταση. Βοηθάει στον ρόλο, του πάει να είναι ήσυχος πια και αφημένος», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Νινιός για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Και εξομολογήθηκε στην συνέχεια ο ηθοποιός: «Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός»

«Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από την συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα», είπε ο Γιώργος Νινιός, ενώ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφασή του να μην παντρευτεί απάντησε πως: «Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ