Αγνώριστη η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM – Το νέο look και η αποκάλυψη για τη δουλειά που κάνει αυτή την περίοδο

Μια τεράστια αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση η Μαρία Μιχαλοπούλου, αποδεικνύοντας πως δεν φοβάται να πειραματιστεί με το look της. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το «GNTM», ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στη «Φάρμα» μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ αποκάλυψε τη δουλειά που κάνει αυτή την περίοδο.

“Συγκατοικούμε πέντε άνθρωποι, δύο σκυλιά και δύο παπαγαλάκια. Λόγω ότι συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και χρειάζεται δυο τρεις μέρες να είμαι με επίδεσμο και δεν μπορώ να σηκώνω βάρη, καθώς δεν πρέπει να ανεβάζω πίεση και να ανεβαίνουν οι παλμοί μου γιατί ξαναμαζεύει αίμα, δεν μπορώ να κάνω μόντελινγκ αυτή τη περίοδο. Επειδή όμως ήμουν και τόσους μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι όλη την ώρα και έπιασα δουλειά σε τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης. Όπως και οι συγκάτοικοί μου, ο Βαγγέλης και ο Κώστας. Και δουλεύουμε όλοι μαζί στην ίδια εταιρεία” τόνισε.

“Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα όμως μου έκλεισε και πόρτες. Όχι εσκεμμένα φυσικά. Καλό έκανε γιατί πήρα εμπειρία. Όμως αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει εμένα τόσο εύκολα, γιατί αυτόματα ο κόσμος μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό. Κι αυτό δεν το λέω με έπαρση” είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Σχετικά με το αιμαγγείωμα, σημείωσε δεν θα φύγει ποτέ απο τον οργανισμό της. “Απλά όσο καλύτερη δουλειά κάνουμε τώρα, τόσα χρόνια θα κάνει να εμφανιστεί” τόνισε, λέγοντας πως στο παρελθόν πάθαινε κρίσεις πανικού λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ