Αυτή είναι η σωσίας της Σκάρλετ Γιόχανσον – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1967 και φέρεται να απεικονίζει την Σκάρλετ Γιόχανσον.Αν και η ομοιότητα είναι εκπληκτική, η γυναίκα της φωτογραφίας δεν είναι η Χολιγουντιανή σταρ!Πρόκειται για μία άλλη γυναίκα, που στα νιάτα της έμοιαζε καταπληκτικά με τη διάσημη ηθοποιό. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Reddit ο χρήστης Denverjoel, ο οποίος είναι ο εγγονός της «Grandma Geraldine», που τότε ήταν 22 χρονών, και αναστάτωσε τους χρήστες τους διαδικτύου.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν μηνύματα στη Σκάρλετ Γιόχανσον για να την ενημερώσουν για την ύπαρξη αυτής της φωτογραφίας.

Η ηθοποιός δημοσίευσε με την σειρά της ένα βίντεο, στο οποίο προσκαλεί την «Grandma Geraldine» στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας για να γνωριστούν από κοντά και να πιουν ένα ποτό, όπως λέει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της. «Μου είπαν πως στη φωτογραφία είχες πιει. Επειδή κι εμένα που αρέσει να διασκεδάζω και βλέπω είμαστε κορίτσια που μας αρέσουν τα πάρτι, σου υπόσχομαι πως θα περάσουμε μια υπέροχη βραδιά!», καταλήγει η Γιόχανσον. Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Denver Dodd, πηγή φωτο: Reddit, Twitter, Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ