Αυτή είναι η Ελληνίδα που “απειλεί” την Καρντάσιαν – ΦΩΤΟ

Η επόμενη «βασίλισσα του αμερικανικού ριάλιτι» πιθανότατα θα είναι ελληνικής καταγωγής. Ήδη, αν μη τι άλλο, σε επίπεδο ατάκας υπερέχει αισθητά της Κιμ Καρντάσιαν.

Μπορεί η 24χρονη Κορίν Ολύμπιος να αποχαιρέτησε το αμερικανικό «Bachelor», αφού ο εργένης Νικ Βιάλ δεν την επέλεξε για ταίρι του, ωστόσο με δηλώσεις του επιπέδου «η καρδιά μου είναι από χρυσάφι, αλλά το αιδοίο μου από πλατίνα» έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στο μυαλό του κοινού και των παραγωγών ριάλιτι, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό της υψηλές τηλεθεάσεις.

Η νεαρή που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, αφού δεν έχει πια υποχρεώσεις με τα γυρίσματα του ριάλιτι, διασκεδάζει με τις φίλες της δίνοντας πολλές ευκαιρίες στους φωτογράφους να την απαθανατίσουν με μπικίνι.«Ο κόσμος λέει ότι χρησιμοποίησα το σεξ ή τη σεξουαλικότητα μου, αλλά αυτό είναι απλός χαζό» δηλώνει η Ολύμπιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ΕΤ. Και μπορεί να παραδέχεται ότι ήταν λίγο προκλητική, αλλά, όπως λέει, «έτσι είναι η τηλεόραση».«Το να αποκτήσω ένα δικό μου ριάλιτι είναι κάτι που συζητιέται πολύ και σοβαρά, οπότε θα δούμε» αποκαλύπτει, ενώ προαναγγέλλει το λανσάρισμα μίας κολεξιόν ρούχων με την υπογραφή της.

Σε άλλη συνέντευξη της η Κορίν έδωσε περισσότερα στοιχεία για το τι είδος ριάλιτι συζητάει. «Νομίζω η Αμερική ενδιαφέρεται να κάνω ένα τηλεοπτικό ριάλιτι με την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου είναι φανταστική» δήλωσε.Πηγή: EspressoΠηγή ΦΩΤΟ: okhereisthesituation.com, realitytvworld.com, heavy.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ