Adele: Ο λόγος που αποφάσισε να μεταμορφώσει το σώμα της – Τι αποκάλυψε ο πρώην γυμναστής της

Η μεταμόρφωση της Adele προκάλεσε εντύπωση μετά και την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τα 32α γενέθλιά της. Η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Αν και αρκετοί σχολίασαν θετικά αυτή την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, κάποιοι κατέκριναν την Adele λέγοντας ότι έχει επικεντρωθεί υπερβολικά πολύ στην εμφάνισή της.

Ο πρώην γυμναστής της, Pete Geracimo, έσπασε τη σιωπή του και αναφέρθηκε στην μεταμόρφωσή της. “Δεν την ενδιέφερε ποτέ να είναι αδύνατη. Απλά ήθελε να είναι υγιής” τόνισε.

Στην ανάρτησή του στο instagram ανέφερε ότι είναι αποκαρδιωτικό να διαβάζεις τόσα αρνητικά σχόλια και κατηγορίες, αμφισβητώντας ουσιαστικά την αυθεντικότητα αυτής της απώλειας κιλών.

Ο personal trainer ανέφερε ότι “κατά την προσωπική μου εμπειρία, καθώς δούλεψα μαζί της και στα καλά και στα δύσκολα. Πάντα ακολουθούσε τον δικό της ρυθμό και τους δικούς της κανόνες. Δεν υπονόμευσε ποτέ το ταλέντο που της έδωσε ο Θεός. Άφησε τη φωνή της να μιλά για την ίδια”.

Με ασκήσεις και καλύτερες επιλογές στη διατροφή της, η τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά. Για να τα καταφέρει ακολούθησε ένα σκληρό πρόγραμμα για 13 μήνες.

“Από τότε που μετακόμισε στο Λος Άντζελες, πέρασε και κάποιες αλλαγές στην προσωπική της ζωή. Είναι φυσικό να αποκτάς μια άλλη αίσθηση για τη ζωή σου έπειτα από τέτοια αλλαγή. Η Adele υιοθέτησε νέες διατροφικές συνήθειες και ήθελε να είναι η καλύτερη και αφοσιώθηκε στη γυμναστική και “χύνει ιδρώτα”. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για εκείνη. Η μεταμόρφωσή της δεν είναι για κάποιο άλμπουμ, ούτε για δημοσιότητα, ούτε για να γίνει πρότυπο. Το κάνει για τον εαυτό της και για τον Άντζελο. Γ ελπίδα μου είναι οι άνθρωποι να εκτιμήσουν τη δουλειά που έκανε. Δεν έχασε το βάρος για να κάνει άλλους να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους. Αυτή η προσωπική μεταμόρφωση δεν έχει να κάνει με εμένα ή με εσάς. Είναι το πώς θέλει η Adele να ζήσει τη ζωή της. Δεν άλλαξε από την Adele που αγαπήσαμε” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ