Τι αποκάλυψε ο Ράιαν Ρέινολντς για την Μπλέικ Λάιβλι και την ταινία “Deadpool” – BINTEO

Την σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι εξύμνησε σε συνέντευξή του ο Ράιαν Ρέινολντς μιλώντας στο SiriusXM, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, «Free Guy».

«Η Μπλέικ είναι ένα πραγματικά ταλαντούχο, πολυφαινόμενο είδος ανθρώπου σε αυτό το, ξέρετε, περίεργο burgoo (είδος φαγητού) της βιομηχανίας ψυχαγωγίας που δουλεύουμε», είπε ο Ρέινολντς. «Με βοήθησε τόσο πολύ στο Deadpool, σε κάθε είδους ταινίες που γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες», πρόσθεσε. «Πάντα είχε πολλά τούβλα να βάλει σε αυτόν τον τοίχο».

Το θέμα προέκυψε όταν ο Ρέινολντς ρωτήθηκε από τους θαυμαστές του ποιο είναι το καλύτερο σημείο του γάμου του με την Λάιβλι και τότε ο ηθοποιός πήρε την αφορμή να πλέξει το εγκώμιο της συζύγου του.

«Υπάρχουν πολλά που έχω γράψει και ήταν της πρώτης γραμμής και στην πραγματικότητα ανήκουν στην Μπλέικ. Η Μπλέικ πήγαινε μέσα, έπιανε το πληκτρολόγιο και έλεγε: “Τι γίνεται με αυτό;”. Και εγώ είχα μία έκφραση σαν λέω: “Είναι απίστευτο”», είπε Ράιαν.

Και συνέχισε: «Και ξέρετε, είναι αστείο. Δεν ξέρω. Ίσως είναι επειδή υπάρχει, υπάρχει εγγενής σεξισμός στη δουλειά. Θα το πω πολλές φορές: “Αυτή το έγραψε αυτό, η Μπλέικ ήθελε να το γράψει αυτό όχι εγώ. Αυτό ήταν, αυτό ήταν, αυτό ήταν δικό της”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ