Ryan Reynolds: Το γλυκό μήνυμα για την Blake Lively στη Γιορτή της Μητέρας

Είναι ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, με μία εκπληκτική χημεία που φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση. Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively γνωρίστηκαν το 2010, στα πλατό της ταινίας Green Lantern, και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Οι δυο τους, μάλιστα, είναι πολύ ενεργοί στα social media και πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα με το χιούμορ και την ακομπλεξάριστη σχέση που έχουν αναπτύξει, καθώς μοιράζονται πολλές αστείες οικογενειακές στιγμές με τους θαυμαστές τους, δείχνοντας μας πως είναι όντως το τέλειο ζευγάρι.

Χθες, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο Reynolds ανέβασε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του σύντροφο και μία τρυφερή και συνάμα ξεκαρδιστική, όπως πάντα, αφιέρωση.

“Δεν μπορώ να πω αρκετά…Είσαι η καρδιά και η ψυχή της κάθε στιγμής που μοιράζεται αυτή η οικογένεια. Είμαι ευγνώμων για το φως και την καλοσύνη που βάζεις σε κάθε στιγμή στις ζωές μας. Σε βλέπω στα μάτια των παιδιών μας. Σε κάθε γέλιο, σε κάθε ματιά και σε κάθε στιγμή αδυναμίας. Η ευαισθησία και το κουράγιο που χρειάζεται για είναι κανείς μητέρα το 2021, είναι μία πράξη αγνής δύναμης και ηρωισμού. Ποτέ δεν θα μπορούσα να έχω προβλέψει πως το sex στο μπάνιο του αεροδρομίου θα οδηγούσε εδώ. Ή ότι θα προσλάμβανες το Dog, τον κυνηγό κεφαλών, για να με βρεις. Όπως και να έχει, είμαι τυχερός που αντανακλώ λίγο από το φως που βάζεις μέσα σε όλους μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου”.

Ο Ryan Reynolds παντρεύτηκε με την Blake Lively το 2012 και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες, την James, την Inez και την μικρή Betty .

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ