Κόντρα αστέρων: Ο Κρις Χέμσγουορθ απαντά στις προσβολές του Ράιαν Ρέινολντς – ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στον Ράιαν Ρέινολντς και τον Κρις Χέμσγουορθ, αφού ο Αυστραλός σταρ αποφάσισε να απαντήσει στον Καναδό συνάδελφό του με… βαριές κουβέντες. Τη Δευτέρα ο Ράιαν Ρέινολτς ανέβασε βίντεο της μητέρας του όπου υβρίζει τον Χέμσγουορθ: “Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ο λιγότερο αγαπημένος Αυστραλός. Και απλώς ως υπενθύμιση ο Χιου Τζάκμαν ακόμη υπάρχει!” είπε η μητέρα του Ρέινολντς, Τάμι που πρόσθεσε αρκετά κοσμητικά επίθετα. “Μόνο μια μητέρα μπορεί να πει αυτά τα πράγματα” σημείωσε και τόνισε “μου άρεσες στη Wonder Woman. Ήταν η καλύτερη” αν και σ αυτήν την ταινία πρωταγωνιστούσε ο Κρις Πάιν το 2017.

Ο Κρις Χέμσγουορθ δεν μάσησε τα λόγια του. Ο 37χρονος σταρ “στρατολόγησε” μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου από την ταινία του Netflix “Spiderhead” για να προσβάλει τον 44χρονο συνάδελφό του. Ανέβασε βίντεο στο instagram όπου υβρίζει τον Ρέινολντς με τον σχεδιαστή κοστουμιών Νταν Μπλάκλοκ να φαίνεται απρόθυμος να συμμετάσχει. “Έι Ράιαν Ρέινολντς, Πώς πάει φίλε; Είδα ότι έβαλες τη μάνα σου να με βρίσει και να πει κάποια φριχτά πράγματα για εμένα, οπότε έβαλα τον μπαμπά μου εδώ να πει κάποια πράγματα για εσένα”.

“Δεν είμαι ο μπαμπάς σου… Ο Ράιαν είναι κορυφαίος!” απάντησε ο Νταν.

Ο Κρις συνέχισε: “Δεν είναι κορυφαίος! Τα είπαμε και πριν. Πες τους όλα αυτά που συζητήσαμε! Τον μισείς, είναι καθίκι, ο χειρότερος ηθοποιός, ο λιγότερο αγαπημένος σου Καναδός σε όλο τον κόσμο!”. Ο Νταν αντέδρασε λέγοντας πως ποτέ δεν θα έλεγε κάτι κακό για τον Ράιαν και πως τα σχόλια του Κρις είναι γελοία. “Δεν είναι γελοία! Είναι αυτά που λέγαμε!” επέμεινε ο Χέμσγουορθ. “Είπες ότι μισείς την Aviation Gin, είναι αηδιαστική” είπε αναφερόμενος στην εταιρεία τζιν του Ρέινολντς που πρόσφατα την πώλησε στην Diageo για 610 εκατ. δολάρια. “Και τι έχεις να πεις για την ταινία Green Lantern; Δεν είναι και η καλύτερη ταινία. Ακόμη και αν σου άρεσε αυτός, δεν είναι!”.

Δείτε το βίντεο

Να σημειωθεί ότι η κόντρα των δύο σταρ είναι βασικά ένα αστείο από το φιλανθρωπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου φαντα΄σιας όπου συμμετέχουν οι Κρις Πρατ, Άντονι Μακί και Κάρεν Γκίλαν. Ο Agbo Superhero Fantasy Football Charity League στηρίζει αρκετές οργανώσεις με διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, περιλαμβανομένων των Australian Childhood Foundation, Unicef Canada και SickKids Foundation.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ