Άγρια κόντρα της Κένταλ Τζένερ με ιταλικό οίκο μόδας

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ της Κένταλ Τζένερ και του ιταλικού οίκου μόδας Liu Jo. Η ιταλική εταιρεία κατηγορεί το διάσημο μοντέλο ότι παραβίασε τους όρους ενός συμβολαίου, το οποίο προέβλεπε πως θα έπρεπε να εμφανιστεί σε δύο φωτογραφίσεις μόδας, σύμφωνα με το νομικό έγγραφο που κατέθεσε ο οίκος.

Στη μήνυση, που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μανχάταν, αναφέρεται πως η Τζένερ πήρε μέρος μονάχα στην πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες φωτογραφίσεις, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δεύτερη, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020, όμως καθυστέρησε λόγω της πανδημίας. Η ιταλική εταιρεία, η οποία, σύμφωνα με τη μήνυση, έχει ήδη πληρώσει το ποσό του 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τζένερ για υπηρεσίες, όπως προέβλεπε το συμβόλαιο του 2019, ισχυρίζεται πως προσπάθησε να επαναπρογραμματίσει τη δεύτερη φωτογράφιση πολλές φορές, χωρίς να λάβει απάντηση από την Τζένερ.

Ένας εκπρόσωπος της Αμερικανίδας καλλονής ανταπέδωσε τα πυρά σε σχέση με τη μήνυση ύψους 1,8 εκατομμυρίου δολαρίων από την ιταλική εταιρεία Liu Jo, λέγοντας πως ο ισχυρισμός ότι το τοπ μόντελ αθέτησε τους όρους ενός συμβολαίου είναι «χωρίς καμία αξία».

Το μοντέλο «πρότεινε συνεχώς στη Liu Jo εναλλακτικές ημερομηνίες και τοποθεσίες προκειμένου να εκπληρώσει μια συμφωνία, την οποία αναγκάστηκε να καθυστερήσει, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού», είπε ένας εκπρόσωπος Τύπου από την εταιρεία που έχει αναλάβει χρέη ατζέντη του μοντέλου, την The Society Management, σε μια δήλωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Η Τζένερ πρόθυμα προσφέρθηκε να ολοκληρώσει τις υπηρεσίες τιμώντας τις δεσμεύσεις της», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ