Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός των διακοπών της

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναστατώνει όποιον βρεθεί στη διπλανή ξαπλώστρα με τις τέλειες και σέξι αναλογίες της. Αν και η ίδια δείχνει να υπερασπίζεται τις πνευματικές της δεξιότητες, η εξωτερική της εμφάνιση υπερτερεί σε πολλές περιπτώσεις. Το καλοκαίρι για την όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Love it», που παρουσίαζε καθημερινά στον ΣΚΑΪ, συνδυάζοντας δουλειά και βουτιές στην Κύπρο. Η Ιωάννα αποφεύγει να μας ενημερώνει για τις διακοπές της, όμως πληροφορίες τη θέλουν να βρίσκεται στην Κρήτη, το νησί που λατρεύει, τον τόπο απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση. Εκεί, αισθάνεται σαν στο σπίτι της. Έχει φίλους ζωής και υπέροχες αναμνήσεις. Της αρέσει πολύ να κολυμπάει και να απολαμβάνει τις όμορφες παραλίες και το κρητικό φαγητό. Αν και προσέχει πάντα πολύ τη διατροφή της, το καλοκαίρι επιτρέπει στον εαυτό της κάποιες ατασθαλίες. Ένας ακόμη σταθμός των διακοπών θα είναι η Πρέβεζα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Εκεί όπου έκανε τα πρώτα της όνειρα και πήρε το «εισιτήριο» για τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το καλοκαίρι της θα είναι γεμάτο από τη συντροφιά των δικών της ανθρώπων και φυσικά θα έχει μαζί της τη μεγάλη της αγάπη, το σκυλάκι της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Διεργασίες και διεκδικήσεις

Παράλληλα, τα τηλεφωνήματα με τους ανθρώπους της εκπομπής της είναι σχεδόν καθημερινά. Η εκπομπή θα επιστρέψει στον «αέρα» στα τέλη Αυγούστου και οι προετοιμασίες δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό. Η Ιωάννα Μαλέσκου διεκδικεί τον νικητή του φετινού «Survivor», Σάκη Κατσούλη, καθώς τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι άνθρωποι του σταθμού πιστεύουν πως θα είναι μια προσθήκη που θα τονώσει την εκπομπή. Φημολογείται πως την επόμενη σεζόν από την προηγούμενη παρέα της εκπομπής θα συνεχίσει τη συνεργασία μόνο η Μάρτζυ Λαζάρου, με διπλό ρόλο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αφού ο Μάνος Μαγιάτης και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αποχώρησαν. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συνεργάτες της εκπομπής δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως ακόμη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου διακατέχεται από μια εσωστρέφεια, η οποία πολλές φορές προβληματίζει ακόμη και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της. Την ίδια φιλοσοφία διατηρεί και στην προσωπική της ζωή. Τη χρονιά που πέρασε, δύο υποτιθέμενα φλερτ της παρουσιάστριας είδαν το φως της δημοσιότητας, το πρώτο με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και το δεύτερο με τον Κροάτη μπασκετμπολίστα Μάριο Χεζόνια. Η ίδια, διακριτικά και με πολλή προσοχή, διέψευσε τις φήμες συνεχίζοντας να τηρεί σιγήν ιχθύος.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ