Λόπεζ-Ροντρίγκεζ: Η μάχη των πολυτελών θαλαμηγών για τους δύο πρώην

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, βρίσκονται και οι δύο στο Σαιν- Τροπέ, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε υπερπολυτελή γιοτ. Η μάχη των θαλαμηγών… παίρνει άλλη διάσταση, καθώς πλέον η συζήτηση είναι ποιος από τους δύο έχει το πιο πολυτελές σκάφος;

Από άποψη… μεγέθους κερδίζει η JLO, η οποία ζει τον έρωτά της με τον επίσης πρώην αρραβωνιαστικό της, Μπεν Άφλεκ. Η θαλαμηγός της τραγουδίστριας είναι 85 μέτρα, ενώ του πρώην της μόλις 54 μέτρα.

Οι παπαράτσι κατάφεραν να τραβήξουν μερικά “καυτά” καρέ του ζευγαριού, των “Bennifer 2.0” όπως τους αποκαλούν, που έκανε ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα του σκάφους των 130 εκατομμυρίων δολαρίων. Το εντυπωσιακό γιοτ, είναι το Valerie. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και έξι καταστρώματα. Μπορεί να φιλοξενήσει 14 καλεσμένους, ενώ το πλήρωμά του είναι 27 άτομα. Στο γιοτ μπορείτε να απολαύσετε χαμάμ, ενώ υπάρχουν και δωμάτια για μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς.

Φυσικά υπάρχει και γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Η πισίνα είναι εντυπωσιακή, όπως και το τζακούζι. Ανήκει στον Ουκρανό δισεκατομμυριούχο RInat Akhmetov, ο οποίος είναι 327ος στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Η περιουσία του ανέρχεται στα 7,5 δισ. δολάρια.

Ο Arod, μένει στο γιοτ “Ocean Paradise”, των 32 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως και η Τζένιφερ γιόρτασε τα γενέθλιά της στο γιοτ, έτσι και εκείνος γιόρτασε τα 46α γενέθλιά του με ένα πάρτι στο κατάστρωμα.

Το γιοτ των 54 μέτρων έχει σχεδιαστεί εσωτερικά από τον Mauro Izzo και διαθέτει έξι καμπίνες. Μπορεί να φιλοξενήσει 12 καλεσμένους και έχει 12 άτομα προσωπικό. Φυσικά έχει εσωτερικό και εξωτερικό γυμναστήριο, πισίνα και δυνατότητα για water ski και καγιάκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ