Γιατί ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν μπορούν να πουλήσουν το οινοποιείο τους

Σίγουρα είναι δύσκολο να ξεχαστεί μία θυελλώδης, δεκαετής, ερωτική σχέση όταν πρόκειται για δύο σουπεστάρ, έξι παιδιά και διακυβεύεται ακίνητη περιουσία αξίας 60 εκατ. δολαρίων. Την Παρασκευή το απόγευμα, Εφετείο αφαίρεσε την υπόθεση διαζυγίου των δύο σταρ από τον δικαστή Τζον Ούντερκερκ, που ήταν αυτός που πάντρεψε την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ στην έπαυλή τους στη Γαλλία, το 2014, και ήταν εκείνος που ηγείτο της διαδικασίας του διαζυγίου τους, τουλάχιστον από το 2017.

Αιτία ήταν το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε για τις επιχειρηματικές σχέσεις με δικηγόρους του Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με αναφορές, ενώ ο Χολιγουντιανός σταρ αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης, όπως μετέδωσε το Page Six. Η απομάκρυνση του Ουντερκέρκ μπορεί να θεωρηθεί ένα προβάδισμα για την Τζολί, που το επείγον αίτημά της να πωλήσει το μερίδιό της στο Σατό Μιραβάλ είχε απορριφθεί πριν από αρκετές εβδομάδες.

Η Τζολί είχε υποβάλει επείγον αίτημα στις 30 Ιουνίου, προκειμένου να πουλήσει το δικό της μερίδιο στο βραβευμένο για το ροζέ κρασί του οινοποιείο, το οποίο αγόρασε το 2011 με τον Μπραντ Πιτ αντί 60 εκατ. δολαρίων. Η τρέχουσα τιμή του και το μερίδιο της Τζολί σ’ αυτό είναι άγνωστο αυτήν τη στιγμή. Σύμφωνα με το αίτημα της Τζολί, υπήρχε ανώνυμος αγοραστής που μπορούσε που θα μπορούσε να αποσυρθεί από την πώληση εάν δεν αίρονταν οι τυπικοί νομικοί αποκλεισμοί από τη διαδικασία διαζυγίου. Ο Ούντερκερκ απέρριψε το αίτημα με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχε απόδειξη για “άμεσο κίνδυνο/ανεπανόρθωτη ζημία ή άμεση απώλεια/ζημία στην περιουσία”, σύμφωνα με το Us Weekly. Η ομάδα της Τζολί, απαντώντας, συνέταξε αίτημα ζητώντας ακρόαση για την πώληση του σατό στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η απομάκρυνση του συγκεκριμένου δικαστή θεωρείται μία μικρή νίκη για τη σταρ που είχε ζητήσει την απόσυρσή του από την υπόθεσή της τον Αύγουστο του 2020. Ωστόσο, ο αντίκτυπος της απομάκρυνσης του δικαστή δεν είναι σαφής. Θα μπορούσε να να εκτοξεύσει την πώληση του οινοποιείου αν οι διαπραγματεύσεις θα επανεκκινήσουν με νέο δικαστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ