Η Μαρία Ηλιάκη θηλάζει δημόσια την κόρη της – Το ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσε

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην ηλιόλουστη Ζυρίχη, μαζί με το μωρό. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram, στο οποίο θηλάζει την κόρη της, ενώ πίνει καφέ.

«Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Τα πετάω όλα… Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι, με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη», περιέγραψε σε μερικά stories.

Μετά δημοσίευσε και ένα βίντεο από τη στιγμή του θηλασμού στην καφετέρια. Η Μαρία Ηλιάκη μέσω των social media περιγράφει όλες τις στιγμές πριν τη γέννα, αλλά και το ταξίδι της μητρότητας μετά τη γέννηση της κόρης της, δίνοντας και παίρνοντας συμβουλές από τις ακολούθους της.

“Για κάποιο καιρό έτσι θα πίνουμε τον καφέ με καρότσια…τεράστιες τσάντες …πάνες και μωρομαντηλα! …” έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στην Ελβετία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γνωστού γυναικολόγου, προετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα. Τον φετινό Αύγουστο οι οικογένειές τους θα δουν για πρώτη φορά από κοντά το μωρό που μέχρι τώρα είχαν τη χαρά να βλέπουν μόνο μέσω βιντεοκλήσεων. Πρώτος σταθμός είναι η Αθήνα και συγκεκριμένα η Νέα Σμύρνη, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της παρουσιάστριας. Ο πατέρας και ο αδελφός της ανυπομονούν να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας. Ιδιαίτερα ανυπόμονος είναι και ο βαφτισιμιός της, ο 15χρονος Γιώργος, γιος του αδελφού της Μαρίας, η οποία έχει μαζί του ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεύτερος σταθμός τους θα είναι η Κρήτη, γενέτειρα και των δύο. Κάθε χρόνο περνούν τις διακοπές τους στα Χανιά, όπου ζει η οικογένεια του Στέλιου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι εκεί συγγενείς θα τους υποδεχθούν με ένα γλέντι που αρμόζει στην περίσταση. Η χαρά τους είναι απερίγραπτη, με τη μητέρα του Στέλιου, την κυρία Κατερίνα, να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά την εγγονή της, που θα πάρει μάλιστα και το όνομά της! Η Μαρία και ο Στέλιος, αφού απολαύσουν τις διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θα ξεκινήσουν και τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της μικρής τους. Δυνατός έρωτας Για μεγάλο διάστημα οι δυο τους διατηρούσαν τη σχέση από απόσταση, μέχρι που η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης «έπεισε» τη Μ. Ηλιάκη να μετακομίσει στη Ζυρίχη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ